(050) 549 00 05

zwemles in Groningen bij zwemschool Aqua Groningen

Zwemles in Groningen doe je bij zwemschool Aqua Groningen. Jouw zwemschool voor het complete zwem-ABC en aangesloten bij de erkende Nationale Raad Zwemveiligheid. Voor alle leeftijden en voor iedereen! Zwemschool Aqua Groningen voor het complete programma van het zwem ABC onder leiding van ervaren, gediplomeerde en deskundige instructeurs. Zwemschool Aqua Groningen geeft het gehele jaar zwemles. In de zomerperiode werken wij met een vakantierooster. Zwemles in Groningen doe je dus bij zwemschool Aqua Groningen!

Voor het behalen van de zwem ABC-diploma's - Zwangerschapszwemmen - Baby zwemmen - Puppy zwemmen - Aquafit - Therapie zwemmen - Vrij zwemmen in een heerlijk verwarmd bad van 32 graden!


Naast deze reguliere zwemactiviteiten is het goed vertoeven in onze hedendaagse kantine. Volg van hieruit de verrichtingen van uw kind, familie of relatie. Het is elke keer weer een beleving om iedereen in het water actief bezig te zien. Water maakt vrij en heeft een zeer gunstige invloed op het gehele lichaam. De spieren worden allemaal actief gemaakt en heeft daardoor een positieve werking op de gehele mens. Zwemles in Groningen bij een moderne zwemschool met zicht vanuit de kantine en een leerlingvolgsysteem.

Mocht u toch nog met een vraag blijven zitten neem dan contact op met onze zwemschool of komt gerust even langs voor een persoonlijk gesprek.

Wij ontmoeten u graag bij zwemschool Aqua Groningen.

Team Aqua Groningen

zwemles in Groningen bij zwemschool Aqua Groningen




Kinderen doorlopen enkele fases, met als doel zwemdiploma A. De lessen worden gegeven in kleine groepen, meer aandacht per kind, dus sneller leren. Kijk bij de desbetreffende fases (Fase 1, Fase 2, Diploma A, Diploma B of Diploma C) wat de
leerlingen leren. Middels het leerlingvolgsysteem kunnen leerlingen en ouders de vorderingen bekijken, lessen afmelden/inhalen, je eigen foto uploaden, je fun-site bezoeken voor tekeningen/spelletjes en nog veel meer!

  • Zwemles in kleine lesgroepen

  • Watertemperatuur 32 graden

  • Gezond water d.m.v. zoutelektrolyse

  • Online leerlingvolgsysteem

  • Zomerrooster

  • Gediplomeerde lesgevers

  • Zicht op het bad in onze sfeervolle kantine

  • Tijdens de zwemles staat het plezier centraal

  • Doelstelling is het creëren van een watervrij kind

  • Ontspannen en betrokken sfeer tijdens de zwemles

  • Aangesloten bij Nationale Raad Zwemveiligheid

zwemles in Groningen bij zwemschool Aqua Groningen

Aqua Groningen is licentiehouder bij de NRZ!


Wij bieden het enige echte Zwem-ABC

Je kind op zwemles? Kies bewust voor een getoetste en gekwalificeerde aanbieder. Haal bij ons het enige echte Zwem-ABC! De verschillende zwemdiploma’s leiden helaas niet altijd op tot dezelfde Zwemveiligheidsnorm. Wij hebben echter de Licentie Zwem-ABC en worden elk jaar onafhankelijk getoetst op een groot aantal kwaliteitscriteria door de stichting
Nationale Raad Zwemveiligheid.

Zo weet je als ouder zeker dat de zwemlessen en het zwemdiploma voldoen aan de Nationale Zwemveiligheidsnorm en leg je de basis voor een leven lang zwemplezier en –veiligheid.

Dus: kies bewust en ga voor zekerheid!

Zwemles: Op dit moment is er een wachtlijst van ongeveer 2-4 maanden. Opgave kan via de knop "Aanmelden". Na het invullen van de gegevens ontvangt u een e-mail ter bevestiging van de inschrijving. Er wordt contact opgenomen zodra de leerling geplaatst kan worden voor zwemles.

Facebook

Like onze pagina!

Klik hier

Algemene voorwaarden

Klik hier voor onze algemene voorwaarden

Klik hier

Contact

Klik hier voor onze contactgegevens

Klik hier